Lajme

Avokatët tregojnë sa mund të zgjasë intervistimi i Thaçit

Thaçi të hënën u intervistua për afro gjashtë orë, juristët tregojnë së çka ka mundur të pyetet. Me flamur të UÇK-së, por me më pak njerëz u prit edhe të martën. Kështu, presidenti Hashim Thaçi hyri në Zyrën e Prokurorit të Specializuar për tu marr…
Lajme

Situata me koronavirusin keq e më keq

OBSH’ja parashikon që pandemia e koronavirusit do të përkeqësohet nëse qeveritë nuk ndërmarrin hapa vendimtarë për të frenuar përhapjen e sëmundjes. 1 milionë të infektuar u regjistruan në botë vetëm javën e kaluar, me shumicën e rasteve në Brazil dhe…