Blic Plus

Për 16 vite punë mund të bëhesh milioner në Zvicër

Një milion dollarë bëhen më shpejt në Luksemburg, në Zvicër dhe Islandë, ku duhen mesatarisht 16 vite, sipas përllogaritjeve të The Economist Të gjithë vendosim disa objektiva për të realizuar në çdo fillim viti, por nëse njëri prej tyre është për t’u…
Blic Plus

Invalidi i luftës pret Vitin e Ri në skamje

Dikur luftonte për lirinë e vendit, e sot më të vështirë po e ka luftën për mbijetesë. Në një dhomë të vogël, e cila as ajo nuk është e tij po i zbardh dhe ngrys ditët e vështira të jetës familja gjashtë anëtarëshe e Fehmi Hysenit, nga Stanovci i…