Sport

Zyrtare: Gjilani ‘blindon’ mesfushorin e njohur

Gjilani ka vazhduar me rinovimin e kontratave për lojtarët kryesor të skuadrës.

Pas Gerhard Prognit, Enen Koliçit dhe Besar Musollit, tani radha është e Muhamed Useinit.

“𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘊𝘭𝘶𝘣 𝘎𝘫𝘪𝘭𝘢𝘯𝘪 𝘯𝘫𝘰𝘧𝘵𝘰𝘯 𝘴𝘦 𝘬𝘢 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘵𝘶𝘳 𝘵𝘢 𝘷𝘢𝘻𝘩𝘥𝘰𝘫ë 𝘮𝘢𝘳𝘳ë𝘷𝘦𝘴𝘩𝘫𝘦𝘯 𝘦 𝘣𝘢𝘴𝘩𝘬ë𝘱𝘶𝘯𝘪𝘮𝘪𝘵 𝘮𝘦 Muhamed Useinin 𝘦𝘥𝘩𝘦 𝘱ë𝘳 një 𝘦𝘥𝘪𝘤𝘪𝘰𝘯 𝘵ë 𝘳𝘢𝘥𝘩ë𝘴.

𝘒𝘭𝘶𝘣𝘪 𝘧𝘢𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦𝘳𝘰𝘯 Muhamedin 𝘱ë𝘳 𝘣𝘦𝘴𝘪𝘮𝘪𝘯 𝘥𝘩𝘦 𝘪 𝘶𝘳𝘰𝘯 𝘴𝘶𝘬𝘴𝘦𝘴 𝘥𝘳𝘦𝘫𝘵 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘪𝘮𝘪𝘵 𝘵ë 𝘰𝘣𝘫𝘦𝘬𝘵𝘪𝘷𝘢𝘷𝘦 𝘲ë 𝘫𝘢𝘯ë 𝘷𝘦𝘯𝘥𝘰𝘴𝘶𝘳”.

Gjilani po punon që të bëjë afrime të tjera në këtë afat kalimtar që të synojë kreun e renditjes.

Postime të ngjajshme
Sport

Ish-mjeku i Eriksen, jep detajet tmerruese lidhur me futbollistin dhe tregon çfarë mund t’i ketë ndodhur

Sport

ZYRTARE: A&N përforcohet me ish-futbollistin e Lirisë

Sport

Mourinho i çmend tifozët e Romës, po e transferon yllin nga Real Madridi!

Sport

Ky lojtar largohet nga Trepça ’89