EkonomiLajme

ZRRE publikon një kalkulator, këtu mund ta llogarisni faturën e rrymës sipas tarifave të reja

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka publikuar një kalkulator për llogaritjen e faturave të energjisë elektrike, pas propozimit të ndryshim të tarifave, shkruan Gazeta Metro.

Në këtë kalkulator gjenden hapësirat A1 dhe A2 ku qytetarët mund ta vendosin shifrën e kilovatëve të shpenzuar gjatë periudhës së ditës dhe asaj të natës.

Nga propozimi i fundit qytetarët që do të shpenzojnë mbi 600 kilovatë do të paguajnë dyfishin e çmimit të energjisë, kurse ata që shpenzojnë nën 600 kilovatë do të faturohen me tarifat që kanë qenë të zbatueshme më parë.
Kalkulatori më poshtë është aktiv, ju vetëm duhet t’i vendosni të dhënat sipas faturës suaj për të parë se cila do të jetë vlera me tarifat e reja:

Kalkulatori i faturës.

https://www.ero-ks.org/zrre/sq/kalkulatori-i-fatures-draft-tarifat-e-energjise-elektrike

Related posts
Lajme

Ambasadori amerikan në Beograd: Një herë Asociacioni, pastaj pason plani franko-gjerman

Lajme

Dardan Krivaqa në gjendje të rëndë”- Gjykata merr një vendim të ri

Lajme

Si në filmat aksion, operacioni i Policisë së Kosovës për arrestimin e katër të dyshuarve për vepra të rënda penale

Lajme

Rron Gjinovci: Edi Rama ka probIeme mendore e emocionaIe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *