Lajme

Vrasja e Agonis Tetajt, KPK-ja reagon pas deklaratave të Fejzullah Hasanit

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka reaguas lidhur me deklarimet e ish-kryetarit të Gjykatës Supreme të Kosovës, Fejzullah Hasanit për veprimet e ndërmarra në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt.

Nga KPK-ja i kanë konsideruar të papranueshme deklarimet e Hasanit, duke thënë se përbejnë edhe ndërhyrje në pavarësinë institucionale dhe kushtetuese të institucionit të Prokurorit të Shtetit

“Këshilli Prokurorial i Kosovës mbështet punën e pavarur dhe profesionale të Kryeprokurorit të Shtetit në ushtrimin e detyrave dhe kompetencave të tij të përcaktuara me Kushtetutë dhe aktet tjera ligjore, si dhe qëndron fuqishëm në përkrahje të punës së tij në zbatim të ligjshmërisë”, thuhet në komunikatë. /Lajmi.net/

Postime të ngjajshme
Lajme

Milaim Zeka: Tomë Gashi e rrah gruan e tij

Lajme

Moti në Kosovë – parashikimi për pesë ditët e ardhshme

Lajme

Kimete Berisha i reagon ashpër të riut që nuk i duket e plotë liria e Kosovës pa lirinë e Palestinës

Lajme

Policia ndalon garën me automjete në Orlloviq, tre të arrestuar