Lajme

Treni i Agim Bahtirit mbërrin në një fshat të Skenderajt

“Treni i Agim Bahtirit” që shkoi në Mitrovicë pak para fushatës, sot është parë duke u kthyer prej nga erdhi, në komunën e Skenderajt.

Treni lodër që qarkullonte çdo ditë nga qendra e qytetit deri tek Liqeni Akumulues, pas përfundimit të zgjedhjeve nuk ishte parë më duke qarkulluar në rrugët e qytetit, por ishte parkuar në lagjen Bair.

“Jepi zë” ka publikuar fotografi nga fshati Brobonic, ku shihet treni duke u kthyer për në Skenderaj.

Kujtojmë se nuk ishte e qartë prej nga kishte ardhur ky tren apo me çfarë procedurash ishte funksionalizuar. Kishte pasur reagime lidhur me paratë që paguanin qytetarët.

Poashtu, nuk dihej as kush është pronari dhe nga është siguruar leje për qarkullim në qytet. Krejt çka dihej ishte se u soll nga kryetari Agim Bahtiri, pasi ai e kishte premtuar në fushatën e kaluar.

Sidoqoftë, ky tren tashmë ka marrë epitetin edhe si “treni i Agimit”, pasi vetë kryetari kishte zgjedhur ta promovonte dhe të shëtitej me të.

Related posts
Lajme

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka komentuar deklaratën ironizuese të Shpend Ahmetit, në lidhje me borën

Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Lajme

Kjo është bomba 907 kg që u gjet sonte në Merdare

Lajme

Grushte, shqelma e kapje për flokë: Bëhen “llom” mes vete dy femra në Fushë Kosovë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *