Lajme

Lista Serbe dorëzon emrat e kandidatëve për deputet në KQZ

Lista Serbe sot ka dorëzuar listën për deputetë në Komisionin Qendror Zgjedhor. Kryetari i saj, Goran Rakiq dhe deputetë të kësaj partie janë parë duke hyrë në KQZ për ta dorëzuar listën me kandidatë për deputëtë. Një vendim të tillë e kanë marrë pas…
Lajme

KQZ- ja është e gatshëm për Zgjedhjet Parlamentare

Me votat e tyre deputetët e Kuvendit të Kosovës gjatë ditës së djeshme i kanë dhënë fund legjislaturës së gjashtë të Parlamentit të Kosovës. Komisionin Qendror Zgjedhor kanë bërë të ditur se janë të gatshëm për zgjedhjet, dhe se kanë filluar disa…