Lajme

Mini - Shengeni i dëmshëm për Kosovën

Njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare dhe të integrimeve evropiane e kanë kundërshtuar nismën e Shengenit Ballkanik. Blerim Reka, Lisen Bashkurti, Sabri Kiçmari dhe Vigan Qorolli kanë vlerësuar se kjo iniciativë rajonale është e dëmshme për Republikën e…