Lajme

Sot do të diskutohet çështja e gërmimeve tё fundit nё Serbi

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Çështja e gërmimeve tё fundit nё Serbi për zbardhjen e fatit tё personave tё pagjetur nga lufta nё Kosovё;
3. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;
4. Shqyrtimi i draft-rezolutës nga debati parlamentar lidhur me problemet e banorëve shqiptarë në veri të Mitrovicës dhe komunave të tjetra në pjesën veriore të Kosovës lidhur me pengesat që u bëhen për t’u kthyer në pronat e tyre dhe pengesat për renovimin e shtëpive të djegura gjatë luftës;
5. Shqyrtimi i Projektligjit për Peticione;
6. E ndryshme.

Postime të ngjajshme
Lajme

Ky veprim i nxënësve ulqinakë po çmend malazezēt

Lajme

Plaku’ 20-vjeçar i Llapit kritikon të rinjtë: Po e shesin votën për 20 euro, pleqtë e votojnë gjithmonë një parti të njëjtë

Lajme

Pas vdekjes së Valentina Ibrahimit, familjarët i kthejnë paratë e mbledhura për të

Lajme

Bekin Jashari befason me reagimin e tij pas kritikave të shumta për shtatoren e Adem Jasharit në Prizren