Sport

Skuadra e Ligës së Parë kryen testet për “COVID-19”

FC Liria ka njoftuar se kanë rezultuar negativ në testet për COVID-19.Skuadra nga Prizreni në llogarinë e tyre ka theksuar se ekipi i parë i meshkujve dhe femrave kanë rezultuar negativ në testet për COVID-19.

Më poshtë postimi i FC Liria:

Liria kryen testet për Covid 19

Të gjithë rezultojnë negativë

Të enjten KF Liria (ekipi i parë) dhe ekipi i femrave kanë kryer teste për Covid 19.
Lajmi i mirë është se të gjithë futbollistët si dhe stafi teknik e administrata bashkë me ekipin e femrave, kanë rezultuar negative.
Liria, është ndër klubet e pakta (pos atyre që janë përfaqësuar në gara europiane) të futbollit në Kosovë që ka kryer teste për Covid 19, në edicionin 2020/21.
‘Padyshim që është lajm i mirë.Pas kontrollimit mjekësor që kemi bërë në QKMF ditë më parë, dje me ndihmën e QRSHP-së, kryem edhe testet për Covid 19, dhe rezultati është ngazëllyes.Të gjithë janë mirë me shëndet. Nuk kemi asnjë të infektuar’, ka thënë kryetari klubit, Qemal Krasniqi, që ka falenderuar QKMF për kontrollet mjekësore dhe drejtorin e QRSHP-së në Prizren, z.Fadil Kryeziu me stafin e tij, për mundësinë e testimeve për Covid 19.

Më poshtë postimi i FC Liria:

Liria kryen testet për Covid 19

Të gjithë rezultojnë negativë

Të enjten KF Liria (ekipi i parë) dhe ekipi i femrave kanë kryer teste për Covid 19.
Lajmi i mirë është se të gjithë futbollistët si dhe stafi teknik e administrata bashkë me ekipin e femrave, kanë rezultuar negative.
Liria, është ndër klubet e pakta (pos atyre që janë përfaqësuar në gara europiane) të futbollit në Kosovë që ka kryer teste për Covid 19, në edicionin 2020/21.
‘Padyshim që është lajm i mirë.Pas kontrollimit mjekësor që kemi bërë në QKMF ditë më parë, dje me ndihmën e QRSHP-së, kryem edhe testet për Covid 19, dhe rezultati është ngazëllyes.Të gjithë janë mirë me shëndet. Nuk kemi asnjë të infektuar’, ka thënë kryetari klubit, Qemal Krasniqi, që ka falenderuar QKMF për kontrollet mjekësore dhe drejtorin e QRSHP-së në Prizren, z.Fadil Kryeziu me stafin e tij, për mundësinë e testimeve për Covid 19.

Postime të ngjajshme
Sport

Ky është kampionati i parë në Evropë që ndërpritet shkaku i rritjes së rasteve me Koronavirus

Sport

Werder Bremen konfirmon një rast me COVID-19 në skuadër

Sport

ZYRTARE: Publikohet renditja e re e FIFA-s, kjo është pozita e Kosovës

Sport

Trajneri spanjoll drejton Kosovën për ndeshjet ndaj Malit të Zi dhe Suedisë