Lajme

Siria kaplohet nga flakët e zjarrit

Zjarr i madh që ka kapluar shtetin e Sirisë në këto ditë, gjendja momentale vazhdon të jetë shumë e rëndë dhe tejet alarmante. Per fat te keq zjarri është shumë afër një karburanti dhe nuk po arrihet të kontrollohet dot deri tani, dhe nëse nuk dinë ta kontrollojnë, do të ketë një shpërthim të madh që do të shkaktojë humbjen e shumë jetëve.
Aktivisht, infeksioni arriti në 804,488, shumë afër një milion!

Ende askush nuk po flet për situatën dhe mediat refuzojnë të përhapin lajmin.

Infeksionet kanë arritur gati një milion! Zjarret arritën në fshatin Homs, duke ditur se Homs është një nga qendrat e naftës në Siri, dhe ka gypa që arrijnë në tërë Sirinë ..

Shpresojmë që zjarret të arrihen të qetësohen sa më shpejtë të jetë e mundur.

Lutemi për Sirinë dhe të gjithë banorët e saj.

Postime të ngjajshme
Lajme

Gjendet 26 vjeçarja nga Skenderaj

Lajme

Vjedhja e dy milionëshit, shteti sekuestron tri vetura

Lajme

Pse ky dimër do jetë krejtësisht ndryshe nga ai i mëparshmi?

Lajme

Parashikimi i shkencëtarëve, ja çka do të ndodhë pas Covid-19