Lajme

Shoferi bën vozitje të rrezikshme në rrugën Prishtinë-Mitrovicë: Përdorë edhe rrugën emergjente për të tejkaluar

Një shofer kosovar ka bërë vozitje tejet të rrezikshme në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, shkruan Gazeta Metro.

Në grupin ‘Marakli t’kerreve’ në Facebook, një anëtarë ka publikuar një video duke bërë vozitje shumë të rrezikshme.

Shoferi bën manovrime, herë në anën e djathtë herë në të majtë, madje del edhe në korsinë e emergjencës për të tejkaluar.

Video e publikuar është kritikuar shumë nga maraklitë, madje i kanë tërhequr edhe vërejtjen se nuk duhet vozitu kështu.

Vlen të ceket që shpesh si mos respektim i shenjave të komunikacionit dhe rregullave, në Kosovë po ndodhin shumë aksidente.

https://video.gjirafa.com/shoferi-kosovar-mp4-2

Postime të ngjajshme
Lajme

Syla tregon se si e thërret Rama kryeministrin Albin Kurti

Lajme

Britania e Madhe del me qëndrim zyrtar për dialogun Kosovë-Serbi

Lajme

Inatoc e Pidiq: 6 emra të pazakontë të fshatrave të Gjilanit

Lajme

Vlora Çitaku tregon nëse do të garojë për kryetare të PDK-së