Lajme

Shkarkohet sekretari i KEK’ut

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës ka njoftuar se ka marrë një sërë vendimesh, të premten.

“Korporata Energjetike e Kosovës njofton se, Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve, në mbledhjen e rregullt të mbajtur sot, ka shqyrtuar një numër çështjesh me rëndesi për korporatën. Si rjedhojë, ka marrë disa vendime shumë të rëndësishme, ndër to edhe vendimin për formimin e grupit punues për strategjinë 2020-2025”, bën të ditur një njoftim nga KEK’u.

Bordi ka njoftuar, ndër të tjera, se “shkarkoj nga detyra e pozites së Sekretarit të Ndërmarrjes z. Lulzim Zeqiri dhe emeroj në pozitën e Ushtruesit të Detyrës së Sekretarit z. Nexhat Podrimaj”. Gazeta Express

Postime të ngjajshme
Lajme

Ahmeti merr përgjigje nga Kurti rreth çerdheve

Lajme

13 raste me COVID-19 në Kosovë, dy të shëruar

Lajme

Raportohet se te martën mund të thirret seanca për të votuar ‘Qeverinë Hoti’

Lajme

Hapet peticioni i Vetëvendosjes, me kërkesën për zgjedhje