Lajme

Sa vota më shumë është Ardian Gjini përpara Mimoza Kusarit?

Gara mes Ardian Gjinit të AAK-së dhe Mimoza Kusarit të Vetëvendosjes do të jetë njëra ndër më interesantet e rundit të dytë të zgjedhjeve lokale në Kosovë.

Megjithatë, diferenca në vota në mes ish-kryetares së Gjakovës dhe kryetarit aktual në rundin e parë, sipas rezultateve preliminare, nuk ishte edhe e vogël krahasuar me komunat e tjera që pritet të shkojnë në balotazh.

Gjini ka më shumë se Kusari 580 vota edhe pse kjo diferencë ndryshon pas numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës.

Edhe për Kuvende Komunale AAK ka më shumë se Vetëvendosja.

Aktualisht, 30,20% ka AAK, ndërsa Vetëvendosje ka 28,62%.

Related posts
Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Lajme

Kjo është bomba 907 kg që u gjet sonte në Merdare

Lajme

Grushte, shqelma e kapje për flokë: Bëhen “llom” mes vete dy femra në Fushë Kosovë

Lajme

Kjo është gruaja më e kërkuar në Evropë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *