Ekonomi

Riinvest: Bizneset të gatshme ta refuzojnë korrupsionin

-ADVERTISEMENT-
-Advertisement-

Instituti Riinvest po vazhdon aktivitetet lidhur me projektin ‘Kodi anti-korrupsion i bizneseve’, me qëllim refuzimin e korrupsionit në aktivitetet e tyre biznesore.

Drejtuesi i Institutit “Riinvest” për Hulumtime Zhvillimore, Muhamet Mustafa ka shkruar në Facebook se në bashkëpunim me Oden Ekonomike të Kosovës, AEA, OEGJ, Klubin e Prodhuesve , dhe Rrjetin për përgjegjësi sociale të korporatve, pas studimit të publikuar në maj të këtij viti, po konsultojnë bizneset lidhur me dispozitat që duhet të përmbajë Kodi.

“Në konsulten e djeshme në Ferizaj, bizneset paraqiten një sërë vështirësish me të cilat përballen , si pasoje e praktikave të korruptimit dhe luftës jo efikase ndaj korrupsionit. Ato mbështeten projektin që po realizon RIINVEST me mbështetje të Ambasadës së Norvegjisë dhe të FKSHC”, ka shkruar ai në Facebook./KosovaPress/

-Advertisement-
Postime të ngjajshme
EkonomiLajme

Ministria e Financave shpreh qëndrimin e saj për buxhetin e vitit 2020

Ekonomi

ATK e mbush buxhetin e shtetit me rreth 500 milionë euro

Ekonomi

Numri i aplikimeve për azil në Gjermani bie për 14 për qind

Ekonomi

Shtetet e Bashkuara kufizojnë eksportet e pajisjeve të inteligjencës artificiale