Ekonomi

Regjistrohet rënie e falsifikimit të kartëmonedhave

-ADVERTISEMENT-
-Advertisement-

Banka Qendrore Evropiane njoftoi se numri i kartëmonedhave të falsifikuara që janë tërhequr nga qarkullimi ka rënë në gjysmën e parë të vitit 2019.

Rreth 251 000 kartëmonedha të falsifikuara janë kapur nga policia, dyqanet dhe bankat, në rënie me 16,6% krahasuar me vitin e kaluar.

Edhe dëmi i shkaktuar nga monedhat e falsifikuara ka rënë në 13,5 milionë euro.

Një vit më parë dëmi arrinte në 17,4 milionë euro.

-Advertisement-
Postime të ngjajshme
EkonomiLajme

Ministria e Financave shpreh qëndrimin e saj për buxhetin e vitit 2020

Ekonomi

ATK e mbush buxhetin e shtetit me rreth 500 milionë euro

Ekonomi

Numri i aplikimeve për azil në Gjermani bie për 14 për qind

Ekonomi

Shtetet e Bashkuara kufizojnë eksportet e pajisjeve të inteligjencës artificiale