Lajme

Qytetarët mbushin veturat me ushqim e pije për policët në Veri

Qytetarë e biznese që merren me gastronomi kanë vendosur që të dërgojnë ushqim për policinë e Kosovës, pasi gjatë ditës së djeshme u raportua për shujtën e varfër me të cilën ushqehet Policia e Kosovës.

Në disa fotografi të publikuara shihet një shujtë shumë e varfër që përmban një copë buke, një pashtetë të lirë dhe një jogurt të lirë dhe e cila po iu shërbehet policëve të Kosovës në Bërnjak.

Një pamje e tillë ka prekur shumë qytetarë, të cilët janë shprehur të indinjuar me ushqimin që u shërbehet Policëve të Kosovës, ndërkohë që ata po përballen me protestuesit serbë dhe me strukturat e dyshimta kriminale në veri për shkak të vendimit për reciprocitet në targa.

Një biznes gastronomie në Vushtrri ka vendosur që të dërgojë ushqim në veri për policët e Kosovës.

Në disa pamje të publikuara, shihet se përveç të tjerash aty ka edhe ujë e pije tjera freskuese.

Një veprim të ngjashëm e kanë bërë edhe dy të rinj të tjerë të cilët kanë mbushur veturat dhe janë nisur në drejtim të pikave kufitare për tu dërguar ushqim policëve të Kosovës.

Postime të ngjajshme
Lajme

Vritet një person në Batllavë

Lajme

12 komunat ku LVV shkon në balotazh

Lajme

Në 24 komuna përfundon numërimi i votave, këta kandidatë prijnë në zgjedhje

Lajme

Numërohen votat në Mitrovicë, ky është rezultati