Lajme

Punime në rrjet: KEDS njofton për ndërprerje të rrymës

KEDS njofton konsumatoret se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

 

09.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spiali (Kodi:63000018) prej orës 11:00 – 14:30.

Vendet: rrugët: Agim Ramadani (një pjesë), Arben Isufi (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Bahtir Jahiri, Idriz Seferi, 7 Shtatori (një pjesë), Fadil Jakupi (një pjesë), Ferizajt, Hasan Remniku, Kodra e Dëshmorëve, Lagjëja e Malësisë, Lot Vaka (një pjesë), Murat Kryeziu, Naser Azemi (një pjesë), Nazim Budrika, Pas Kosova-Petrollit (një pjesë), Qarkore (një pjesë), Ramadan Zeka, Ramiz Cërnica, Rizah Poliqka (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Livoç i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbingarkuar.

2.

NS 35/10kV Gjilan 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kfori (Kodi:60061009) prej orës 11:00 – 14:30.

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Zhitija (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avdullah Presheva, Isa Kastrati, Isuf Kiki (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), 15 Qershori, Abdullah Presheva, Rexhep Dajkoci (një pjesë), Dardania, Fatos Limani (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Haqif Tetova, Kadri Halimi (një Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadik Sadiku, Sadullah Brestovci (një pjesë), Vëllezërit Baftiu (një pjesë) dhe Zija Shemsiu.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbingarkuar.

3.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 10:30 – 11:30.

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoq, Flotacioni; Nisnakov, Vakovc dhe Gërbesh.

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit.

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Blinda Kupinet (Kodi:13000001088) prej orës 11:00 – 13:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbigarkuar, rrjedhje e vajit në trafostacion.

10.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Potok te Haxhovit me (kod 16100005044) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Te Potokët Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja së konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë nga dalja 10 kV Bardh I Madh do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Xhamia Tërmkollët ( kodi:15018018067) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Xhamia Kulla ( kodi:15018018066) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Bardh i Madh te Sadiku ( kodi:15018018063) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Konsuamatori Fevzi Breznica ( kodi:15018018164) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Bajqincët ( kodi:15018018064) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Qyqallët Nexhati ( kodi:15018018127) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV NTN Gërguri ( kodi:15018018156) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Gërgurët ( kodi:15018018065) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Jashanicë ( kodi:15018018067) prej orës 09:00 -16:00

Vendet: Bardh i Madh.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi i linjës dhe trafove të reja.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Rexhep Bislimi do të ndërprehet:

Degzimi 10kV (Kodi: 40000003201, 206, 247, 204, 205, 209, 208, 210, 203, 257) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Shën Jeronimi, f&a inxhinjeringu, Ndërtesa, rr. Tirana, TS Qendra e Kompetencës, TS RE-ING, TS Hasan Prishtina (te Shkolla), TS Kisha Katolike 1-2 dhe 3, TS Pylltaria, TS Fakulteti I Shkencave Aplikative

Arsyeja: kryerja e termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III nga dalja 10kV Ylli Kabllore do të ndërprehet:

Degazimi 10kV (Kodi: 40042001223, 184, 230, 228, 002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Rubin-Invest (te TS Sejda), TS Bardhi, TS Tahir Hajriz Hajrizi, TS Sejda dhe TS Ndërtesa.

Arsyeja: Kryerja e termo-lidheseve dhe energjizimi i kabllove te reja

3.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degzimi 10kV (Kodi: 40000004252, 242, 243) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS 28 Nëntori e re – blinda dhe MBTS.

Arsyeja: Kryerja e termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=.

Postime të ngjajshme
Lajme

Kështu do të duket grupi i ri parlamentar i PDK-së me 19 deputetë

Lajme

Grabitje në Prishtinë, Policia në aksion

Lajme

Kaq vota mori Agim Veliu në zgjedhjet e 14 shkurtit

Lajme

Personat që tashmë kanë shpallur kandidaturat për kryetar komunash