Lajme

Publikohet raporti i plotë i punës 100 ditëshe të Qeverisë Kurti

Sapo është publikuar në faqen e Zyrës së Kryeministrit raporti 100-ditësh i Qeverisë Kurti II.

Ky raport paraqet punën gjatë periudhës 23 mars – 1 korrik 2021, nga ana e Qeverisë, e cila është votuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës më 22 mars 2021.

Në të paraqiten të arriturat kryesore sipas sektorëve të paraparë me Programin e Qeverisë, rezultatet dhe vendimet e marra gjatë kësaj periudhe.

Sipas njoftimit, së shpejti do të publikohet edhe versioni në gjuhën serbe dhe angleze, i raportit 100- ditësh të Qeverisë, të cilin do të mund ta gjeni në faqen e Zyrës së Kryeministrit.

Gjeni KËTU raportin e plotë.

https://kryeministri.rks-gov.net/wp-content/uploads/2021/07/100DITE_Kthese-drejt-Zhvillimit.pdf

Postime të ngjajshme
Lajme

KEDS njofton për zonat që do të kenë mungesë të energjisë elektrike

Lajme

Valon Syla i lidh përgjimet me Xhelal Sveçlën e Haki Abazin

Lajme

Sindikata e Zjarrfikësve letër kryeministrit, ka disa kërkesa

Lajme

Rrufeja godet dasmorët, së paku 17 të vdekur