Lajme

Prishtina e LDK-së, buxhetin më të madh ndër komuna

Komuna me buxhetin më të madh është Prishtina.

“Kuleta” vjetore e Përparim Ramës është 90 milionë euro.

31 prej tyre do t`i shkojnë për të paguar rrogat e shtesat e stafit të komunës.

21 janë të destinuara për mallra dhe shërbime, përderisa pos 27 milionë për shpenzime kapitale.

Mbi 4.7 milionë euro i ka për subvencione.

Related posts
Lajme

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka komentuar deklaratën ironizuese të Shpend Ahmetit, në lidhje me borën

Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Lajme

Kjo është bomba 907 kg që u gjet sonte në Merdare

Lajme

Grushte, shqelma e kapje për flokë: Bëhen “llom” mes vete dy femra në Fushë Kosovë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *