Lajme

Postimi prekës i vajzës së Jakup Krasniqit, pas fjalimit të babait të saj

Krasniqi ka thënë se është tepër i mllefosur dhe në atë seancë gjendet pa të drejtë.
Ai ka shtuar se ndaj tij është bërë padrejtësi e madhe, ndërkaq është vetdeklaruar i pafajshëm.

Vajza e tij Gresa ka bërë një postim prekës pas paraqitjes së parë të babait të saj para Tribunalit Special.

Ajo ndër të tjera ka thënë se babai i saj do të kthehet fitimtar në tokën shqiptare.

“Babi,

Zëri yt i fuqishëm në Hagë, dridhi tokën Shqiptare sot.
Babi, sot ndoshta lotët nuk i mbajmë dot por deklarata jote e fuqishme na dha forcë.

Sot, dhimbja është e fortë por më e fortë është krenaria që ndjejmë për ty.

Babi, sot mbahesh padrejtësisht, por do të kthehesh fitimtar”.

Postime të ngjajshme
Lajme

Rastet e vdekjes nga COVID-19 sipas moshës

Lajme

Rastet e reja me COVID-19, janë nga këto komuna

Lajme

Ky është numri i rasteve të reja me COVID-19

Lajme

Specialja publikon një tjetër dokument, edhe aty thuhet se katolikët konsideroheshin kundërshtarë të UÇK-së