Lajme

Policia ia publikon fotografinë të dyshuarit nga Kamenica, kërkon ndihmën e qytetarëve

Policia e Kosovës ka njoftuar se Fehmija Kastrati, i cili po dyshohet për veprën penale “Organizim i Skemave Piramidale dhe Bixhozit të paligjshëm”, nuk është paraqitur në Polici për intervistim.

Policia përmes një njoftimi në ‘Facebook’ ka publikuar fotografinë e të dyshuarit, ndërsa thotë se i F.K nuk është përgjigjur asnjëherë ftesave për intervistim dhe kërkon ndihmë nga qytetarët e vendit të ndihmojnë për gjetjen e tij.

Komunikata e plotë e PK-së:

Kërkesë për bashkëpunim

Me anë të kësaj shkrese kërkojmë ,pas sigurimit të informatave në lidhje me të dyshuarin: Femija
Kastrati i lindur më 04.02.1966 në Petroc Ke Kamenicës, me nrp. 1173374760 dhe
nr.leternj.ID1616075 të lëshuar më 19.05.2020 me vlefshmëri deri më 18.05.2030.
Personi Fehmija Kastrati është i dyshuar në lidhje me rastin me nr.2020-KE-104 për veprën penale
“Organizim i Skemave Piramidale dhe Bixhozit të pa ligjshëm edhe përkundër ftesave të dërguara
nga NJHRKEK Gjilan për intervistim i njëjti nuk është përgjigjur asnjëher ,andaj:
Kërkojmë nga Prokurori i shtetit që të lejoj Publikimin përmes mediave të shkruara dhe elektronike
të fotografis të personit të dyshuar dhe gjeneralive të tij si në vijim:

Emri: Femija
Mbiemri: Kastrati
Nofka: ////
Emri i Babait: Abdi
Dt.Lindjes: 04.02.1966
Vëndëlindja : Fshati Petroc K.e Kamenicës
Vendbanimi : Fshati Petroc Ke Kamenicës
Gjinia: M
Konstrukti fizik: Mesatar
Ngjyra e flokëve: e Zezë
Ngjyra e Syve: Kafe
Nr.personal: 1173374760 /demokracia.com

https://www.facebook.com/KosovoPolice/posts/4437605392966629

Postime të ngjajshme
Lajme

MSH ka një thirrje për qytetarët e Kosovës

Lajme

KEDS: Në këto zona do ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Lajme

Rama i përgjigjet ftesës së Kurtit, tregon se a do ta vizitojë Kosovën

Lajme

Kjo është mosha e 19 viktimave që humbën jetën nga virusi