Auto/Tech

Nga sot WhatsApp nuk do të funksionojë më në këto modele celularësh

Aplikacioni WhatsApp nuk do të funksionojë më në miliona celularë nga 1 shkurti i vitit 2020.

Shërbimin e mesazheve të WhatsApp nuk do ta kenë pajisjet Andriod dhe iPhone të cilat kanë një sistem të vjetëruar.

WhatsApp deklaroi se ky vendim ishte i nevojshëm për të mbrojtur sigurinë e përdoruesve të saj.

Celularët që kanë një sistem Andorid 2.3.7 ose më të vjetër, si dhe ato iPhone me sistem IOS 8 ose më të vjetër, janë të prekura nga ky azhornim.

Sistemet operative për të cilat WhatsApp po heq mbështetjen e saj, janë sisteme të cilat nuk janë rifreskuar ose instaluar më në pajisjet e reja.

Shumica e përdoruesve thjesht do të jenë në gjendje të rifreskojnë sistemin e tyre operative në mënyrë që të vazhdojnë të përdorin shërbimin e mesazheve.

Postime të ngjajshme
Auto/Tech

Facebook Messenger merr dizajn të ri

Auto/Tech

Aston Martin V12 Speedster me 700 kuaj fuqi dhe çmim prej një milion eurove

Auto/Tech

Samsung zbuloi Galaxy S20

Auto/Tech

Teknologjia po bën mrekulli, falë syzeve VE, nëna ritakon vajzën e saj të vdekur