Lajme

Nga nesër mbyllen këto rrugë për qarkullim në Prishtinë

Komuna e Prishtinës, ka njoftuar se nga nesër do të mbyllet një segment i rrugës “Adem Ramadani” dhe kjo pritet ta rëndojë edhe më shumë gjendjen në trafikun edhe ashtu të setërngarkuar.

Sipas njoftimit, rruga “Agim Ramadani”, segmenti prej udhëkryqit të rrugës “Qamil Hoxha” deri tek objekti i Teatrit Kombëtar dhe prej objektit te Kishës Ortodokse deri tek udhëkryqi për hyrje në Fakultetin Ekonomik, do të jetë e mbyllur për qarkullim të trafikut përkohësisht, prej nesër, 19 nëntor nga ora 09:00 deri në përfundimin e punimeve të asfaltimit shtresimin e këtij aksi rrugor.

Komuna lut qytetarët që që gjate kësaj kohe të e planifikojnë qarkullimin në rrugë alternative./Zëri

Rruga “Agim Ramadani”, segmenti prej udhëkryqit të rrugës “Qamil Hoxha” deri tek objekti i Teatrit Kombëtar dhe prej objektit te Kishës Ortodokse deri tek udhëkryqi për hyrje në Fakultetin Ekonomik, do të jetë e mbyllur për qarkullim të trafikut përkohësisht, prej nesër, 19 nëntor nga ora 09:00 deri në përfundimin e punimeve të asfaltimit shtresimin e këtij aksi rrugor.
Ju lusim që gjate kësaj kohe të e planifikoni qarkullimin tuaj në rrugë alternative.
Ju falemnderit për mirëkuptimin!

prishtina💙

Postime të ngjajshme
Lajme

Ky është efektivi i policisë, që u gjend i vrarë brenda makinës

Lajme

Kjo është dita kur mund të tërhiqen paratë e Trustit

Lajme

Ferizaj dekorohet në mënyrë të mrekullueshme për festat e fundvitit

Lajme

Parashikimi i motit për fundjavën