Lajme

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes -KEDS ka publikuar planin e punimeve në rrejt për ditën e nesërme. Për shkak të punimeve, në disa zona nuk do të ketë energji elektrike për disa orë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

01.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja F.K Nr 6 (Kodi: 10012386) nga ora 11:00 – 14:00

Vendet: Rr. Lek Dukagjini, rr. Shkolla shqipe, rr. Vëllezërit Majaci dhe rr.Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele dhe kontrollimi i transformatorëve.

2.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja F.K Nr 4 (Kodi: 10012384) nga ora 11:00 – 14:00

Vendet: Rr. Ismajl Kodra, rr. Azem Jashanica, rr. Ramadan Berisha, rr. Konstantin Kristoforidhi, rr. Onufri, rr. Rexhep Mala, rr. Vëllezërit Gërvalla, dhe rr. Kruja.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele dhe kontrollimi i transformatorëve

3.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja F.K Nr2. (Kodi: 10012385) nga ora 11:00 – 14:00

Vendet: Rr. Aziz Zhilivoda, rr. M9 (një pjesë), rr.Dimali (një pjesë), rr.Nënë Tereza ( një pjesë), rr. Fahri Fazliu, rr. Pal Paluqi, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. Llapit ( një pjesë), rr. Bedri Pejani dhe rr. Rexhep Mala.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele dhe kontrollimi i transformatorëve.

Ferizaj

1.

TS 35/10(20) kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat Magure (Kodi: 41048002) nga ora 11:00 – 15:00

Vendet: fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dobrajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dobrajë e Madhe), Leshan (Gllanicë) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit (Kodi: 30035005) nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet në stabilimentin Malaj:

TS 10/04 kV Malaj (kodi 50051006007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Pepaj (kodi 50051006008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

TS 10/04 kV Koshutan (kodi 50051006009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Shkrelë (kodi 50051006010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Dugaivë (kodi 50051006011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Koshutan Hajlë (kodi 50051006029) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Malaj, Pepaj, Koshutan, Koshutan Hajlë, Shkrelë dhe Dugaivë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni dhe shtrëngimi i përçuesve.

01.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagjja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza- një pjesë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

02.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr. Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

2.

TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bregu i Diellit trafo 9 (kodi: 11000019085) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Rr. Hyzri Talla.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti 10 kV” Bota sot” prej orës 09:00 deri ne ora 21:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

· NS10/04kV me (kod: 11000010045), Normalja-Gjin Gazulli 1

· NS10/04kV me (kod: 11000010046), Sofali 1

· NS10/04kV me (kod: 11000010185), Kadri Batusha –objekti banesor.

· NS10/04kV me (kod: 11000010212), Kons. e rr. Shpëtim Robaj

· NS10/04kV me( kod: 11000010253), Sofali 3 ZPRR 2016

· NS10/04kV me (kod: 11000010266), Hysni Jusaj

· NS10/04kV me (kod: 11000010049), Restoranet Gërmi (Freskia dhe Lira)

· NS10/04kV me (kod: 11000010050), Ndriçimi Gërmi

· NS10/04kV me (kod: 11000010113), Sofalia 2

· NS10/04kV me (kod: 11000010047), Bazeni-Gërmi

· NS10/04kV me (kod: 11000010048), Villa Gërmia

· NS10/04kV me (kod: 11000010114), Normalja 2 AUK

Vendet: Rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit.

Punime nga palët e treta

02.10.2021

Peja

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet stabilimenti 10 kV nga ora 12:00-17:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Oda e Junikut (Kodi: 53000007017)

NS 10/0.4kV Lagjja 2 (Kodi: 53000007018)

NS 10/0.4kV Lagjja 1 (Kodi: 53000007019)

NS 10/0.4kV Junik –Gaxherrët (Kodi: 53000007020)

NS 10/0.4kV Junik –Mirocët (Kodi: 53000007021)

NS 10/0.4kV Junik -Gurëthyesi (Kodi: 53000007022)

NS 10/0.4kV Junik -Qendra (Kodi: 53000007023)

NS 10/0.4kV Junik -Vorret (Kodi: 53000007024)

NS 10/0.4kV Junik -Shkolla (Kodi: 53000007025)

NS 10/0.4kV Junik -Gacaferrët (Kodi: 53000007026)

NS 10/0.4kV Junik -Berishët (Kodi: 53000007027)

NS 10/0.4kV Junik – Neziri (Osmonaj) (Kodi: 53000007028)

NS 10/0.4kV Junik – Çestaj (Kodi: 53000007029)

NS 10/0.4kV Gjocaj (Kodi: 53000007030)

NS 10/0.4kV Prilep Kukalaj (Kodi: 53000007031)

NS 10/0.4kV Jasiqi (Kodi: 53000007039)

NS 10/0.4kV Junik Goçtë (Kodi: 53000007040)

NS 10/0.4kV Junik Gjimnazi (Kodi: 53000007045)

NS 10/0.4kV Junik Krasniqët (Kodi: 53000007047)

NS 10/0.4kV Teqja e Madhe Sheh Xhaferi (Kodi: 53000007050)

NS 10/0.4kV Junik Shafrane (Kodi: 53000007052)

NS 10/0.4kV Junik Lagjja Berisha (Kodi: 53000007053)

NS 10/0.4kV Gacaferri 2 (Kodi: 53000007056)

NS 10/0.4kV Arasha (Kodi: 53000007057)

NS 10/0.4kV Hasan Lushi- Fabrika e Ujit (Kodi: 53000007058)

NS 10/0.4kV ”FLUX”sh.p.k (Kodi: 53000007059)

Vendet: Juniku, Gjocaj, Hasan Lushi-fabrika e Ujit dhe Prlep Kukalajt.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Xërxë (Kodi:82081003) nga ora 09:00 – 14:00

Vendet: Fshati Xërxë.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Butrini Building (Kodi:12000012200) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Butriniti Building.

Arsyeja: Vendosja e bazës së STU, sipas pëlqimt elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Postime të ngjajshme
Lajme

PDK po përgatit padi për qeverinë Kurti

Lajme

Labi jep lajmin e mirë, thotë se Ambasada në Shkup e ka ftuar nënën e vajzës së sëmurë për të shikuar mundësinë e pajisjes me vizë

Lajme

Kaq vite burgim mund të dënohet burri që rrahu brutalisht gruan në market

Lajme

Komandanti i Njësisë Speciale reagon për rrahjen e gruas në Prishtinë