Lajme

Në këto vende ndalet rryma sot

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së sotme për shkak të punimeve në rrjet dhe ato në projekte investive do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas KEDS-it, punime do të zhvillohen vetëm në rajonin e Prishtinës.

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ibrahim Morina N.N.H Morina (Kodi: 19000038179) prej orës 08:30 – 12:30.

Vendet: N.n.H.Morina.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bujar Hasani-BTB Holding Sh.P.K (Kodi: 19000025174) prej orës 13:00- 17:00.

Vendet: BTB Holding.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5 dhe Feeder 6.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Çaamëria 2 (Kodi: 11000008033) prej orës 09:00- 13:00.

Vendet: Çamëria 2.

Arsyeja: Energjizimi i linjave të reja 0.4 kV.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Hidrofori (Kodi: 11000015070) prej ores 09:30 deri në ora 11:30

Vendet: Rr.Gazmend Zajmi nje pjesë,rr.Afrim Zhitia një pjesë.

Arsyeja: Nderrimi I Izolatorit te tensionit te ulet 0.4kV dhe shtimi i vajit

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mehanika (kodi 10010002) prej orës 10:00 – 12:00.

Vendet: Mehanika.

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

2.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Veterniku II (kodi 10010009) prej orës 12:00- 14:00.

Vendet:Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rrezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho,

Panorama, Internation Helth Center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni,

Auto Sherreti.

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

3.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lesna (kodi 10010006) prej orës 12:00 – 14:00.

Vendet: Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve)

Arsyeja: Ndërrimi dhe instalimi i transformatorit.

4.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi 18024001) prej orës 11:00- 12:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc

te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin- Xhemnicët dhe

konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (Obiliq) (kodi 18024002) prej orës 12:00 – 13:00.

Vendet: Qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, Rr. Magjistralia Prishtinë- Mitrovicë,

Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prilluzhë (kodi 18024003) prej orës 13:00 – 14:00.

Vendet: Fidanishte , Fidanishte Kastriot , Hashanët , Elektro Monti, Palaj, Stanovc i Ulët, Prilluzha, Lumi i

Madh, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (Kodi:14016002) prej orës 09:00- 16:00.

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Postime të ngjajshme
Lajme

‘Amerika merr në dorë komplet situatën’

LajmeSport

Joshua - Usyk, këtu mund ta shikoni "LIVE" meçin!

Lajme

U mbajt mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës, ja për çfarë u diskutua

Lajme

Tragjike: Vetura del nga rruga dhe bie në lumë, një i vdekur dhe dy të lënduar