Lajme

Në këto vende do të ketë përsëri ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar përsëri konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ndërprerja do të bëhet në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi nga KEDS:

13.01.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 110/10kV Ferizaj (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Ndërtesa- I. Konushevci (kodi: 40000003212) nga ora 09:00 deri 21:00

NS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike I (Kulla) (kodi: 40000003208) nga ora 09:00 deri 21:00

NS 10/0.4 kV TS Imer Hetemi (kodi: 40000003213) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. Remzi Hoxha, një pjesë e rr. Nikë Perla, një pjesë e rr. Ismet Jashari dhe një pjesë e rr. Hysen Tërpeza.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja.

13.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fakulteti Filozofik 2 (kodi: 19100004008) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: Fakulteti Filozofik.

Arsyeja: Dislokimi i një druri për shkak të rrezikshmërisë.

14.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Shefki Berisha “Terraplan & Partners” Sh.p.k. (kodi: 12000002125) nga 11:00 deri 16:00

NS 10/0.4 kV Senol Ata “KONAK”SH.P.K (kodi: 12000002186) nga 11:00 deri 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Rrexhep Mala, një pjesë e rr.Ali Pashë Tepelena, një pjesë e rr. Gazmend Zajmi dh një pjesë e rr. Lordi Bajron.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrëse/dalëse.

Postime të ngjajshme
Lajme

Shpërthejnë të qeshurat në studio: Valon Syla imiton Rron Gjinovcin në debat, video bëhet virale

Lajme

Ky fshat në Kosovë, ua ndalon të gjitha partive politike tubimet elektorale

Lajme

Vdes 28-vjeçarja nga Ferizaj, e cila vuante nga një sëmundje e rëndë

Lajme

Ekskluzive: Këta janë 47 personat që nuk mund të kandidojnë për deputetë