Lajme

Në këto qytete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna të Kosovës.

Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar për ndërprerjet e energjisë elektrike. Këto punime janë cilësuar si të domosdoshme për siguri të sistemit, përcjell Demokracia.com.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

21.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovica

1.

NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 11:15 deri në ora 12:15

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Fab. e Municionit (Kodi: 74000002) prej orës 12:15 deri në ora 13:15

Vendet: L.Jashari, Fabrika e Bylmetit (Drena), QTA-ja, Sillosi dhe Fabrika e Municionit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 13:15 deri në ora 14:15

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizreni

1.

NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

LP 10kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

LP 10kV Sharri 2 (Kodi: 30036003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

LP 10kV Sharri 1 (Kodi: 30036005) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanca e Mjeksisë Familjare, Gjykata, Zjarrfikësit; afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

LP 10kV Ramatexi (Kodi: 30036010) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rematex.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

1.

NS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

LP 10kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura – Degëzimi për Letnicë.

Pejë

1.

NS 35/10 kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat Prekall, Dobrush, Kashic,Dobrusha epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Pastrim linje dhe ndërrim shtylle.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Kaçanik do të ndërprehet:

LP 10kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi,Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, kontrollim TS për vaj dhe ndërrimi i izolatorëve.

21.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP10kV Orllati me (kod: 16100005) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku dhe Vukovci.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit ekzistues dhe kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i ultë te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 11:00 deri 17:00

Vendet: fshati Zabel i Ulët.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit ekzistues dhe kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

21.07.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

LP10kV Hajvalija me (kod: 10014002) në dy termine nga 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 13:45 deri 14:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Në TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

NS10/04kV TS Kontinierat refugjat me (kod: 10014002057) nga 10:00 deri 14:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove të tensionit të ulët nga paneli ekzistues në panelin e ri, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

22.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sanije Berisha me (kod: 19000033096) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Një pjesë e rr.Malush Kosova, një pjesë e rr. Ahmet Gashi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe punimi i lidhëseve.

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10kV Prugovc me (kod: 10013012) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm nën tension 10(20) kV.

22.07.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

LP10kV Bajram Curri me (kod: 30033008) nga 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, Etem-Trade”, “EULEX”,”Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Postime të ngjajshme
LajmeShow Bizz

Nikoll Nikprelaj humb personin më të dashur të familjes

Lajme

Uran Ismaili bun në Tophane – Ja çfarë ndreqën këtë herë

Lajme

Parashikimi i motit në Kosovë, këto temperatura na presin javën e ardhshme

Lajme

Kryeministri kroat tallet me serbët: Nikolla Tesla është aq serb sa Bruce Lee