Lajme

Në këtë qytet është e ndaluar të infektohesh me koronavirus!

Stefania Piras, kryebashkiakja e qytetit Oniferi në rajonin e Sardenjës në Itali, ka paralajmëruar qytetarët e saj se është e ndaluar që dikush nga ta të preket nga koronavirusi.

Duke shpjeguar arsyen se pse ishte i ndaluar infektimi me Covid, ajo tha: “Nuk ka asnjë punonjës shëndetësor në Oniferi. Sot, edhe një mjek tjetër braktisi punën.”

“Nuk ka asnjë punonjës shëndetësor që të zëvendësojë mjekun që u largua dhe të jetë në shërbimin tuaj. Kështu që duhet të jemi të gjithë vigjilentë dhe të kujdesemi për vetën, asnjë nuk duhet të infektohet me virus”. ka shtuar më pas. Top Channel

Postime të ngjajshme
Lajme

Nga këto komuna janë rastet e reja me Covid 19

Lajme

Këto janë rastet e reja me Covid 19

Lajme

Vdes 20 vjeçarja e lënduar në shpërthimin e Ferizajt

Lajme

Një person digjet brenda shtëpisë në Prishtinë