Lajme

Ndodh edhe kjo: Një kafiteri në Gjakovë ua ndalon klientëve të flasin për politikë

Fushata zgjedhore në vendin tonë ka ndikuar tek qytetarët të flasin vetëm për politikë.

Qysh nga fillimi saj tema kryesore kanë qenë zgjedhjet lokale, dhe se kush do të zgjidhet kryetar e asamblist.

Një kafiteri në Gjakovë, ka kërkuar nga klientët e vet që të mos bisedojnë për politikë.

Pronari ka vendosur edhe një mbishkrim “Ndalohet biseda për politikë”.

Ndryshe raundi i dytë i zgjedhjeve pritet të mbahet nesër, ndërsa edhe në qytetin ku gjendet ky lokal do të ketë zgjedhje.

Related posts
Lajme

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka komentuar deklaratën ironizuese të Shpend Ahmetit, në lidhje me borën

Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Lajme

Kjo është bomba 907 kg që u gjet sonte në Merdare

Lajme

Grushte, shqelma e kapje për flokë: Bëhen “llom” mes vete dy femra në Fushë Kosovë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *