Lajme

MPB do të pranojë donacion nga Ambasada Amerikanë

Ministria e Punëve të Brendshme sot do të pranojë donacion nga Ambasada Amerikanë në Prishtinë.

Ceremonia e pranim-dorëzimit do të mbahet sot më 7 tetor dhe fillon në nga ora 10:00, në sallën P-02, objekti kryesor i MPB-së.

Në këtë ceremoni do të merr pjesë edhe ministri i Punëve të Brendshme, z. Agim Veliu.
Ky donacion përmban mjete mbrojtëse nga COVID-19 ( Maska shumë përdorimesh, dezinfektues dhe dorëza ) që janë të destinuara për MPB-në dhe tri agjencitë e saja. 

Ftojmë mediat të marrin pjesë në këtë aktivitet, duke respektuar masat mbrojtëse nga COVID-19, përfshirë maskat dhe distancën.

Postime të ngjajshme
Lajme

Trump: E ndalëm konfliktin 400-vjeçar Kosovë – Serbi, tani përqafohen dhe puthen

Lajme

Ky mund të jetë kandidati i AAK-së për kryetar të Pejës

Lajme

Albin Kurti infektohet me COVID-19

Lajme

Pensionistëve po u kërkohet të kenë 15 vite përvojë punë para lufte