Lajme

Momenti kur Biden i thotë Millosheviqit: Zotëri president, unë mendoj se ju jeni një kriminel lufte

Na është thënë që nuk jemi në krah të asnjërës palë, por unë jam këtu në krah të njërës palë, thotë senatori Joe Biden në një video të vjetër një çerek shekulli të një debati të Senatit të SHBA që mund të gjendet në arkivat e videove të Kongresit të SHBA’së.

Diskutimi ka të bëjë me dërgimin e ushtarëve amerikanë në Bosnjë dhe Hercegovinë, pas shumë vitesh agresioni serb kundër Kroacisë dhe Bosnjë dhe Hercegovinës, dhe Biden është shumë qartë në anën e viktimave, kundër agresorit: – I riu është një kriminel lufte. Ai nuk është më i mirë se Himmler, as më i mirë se Goebbels. Ai është një kriminel lufte! Karaxhiç është një kriminel lufte. Dhe mund të shtoj se udhëheqësi i Serbisë, Millosheviç, është gjithashtu një kriminel lufte, megjithëse është i vetmi që nuk është paditur ende.

Kjo është video e plotë nga fjalimi: “Kosovarja”

Postime të ngjajshme
Lajme

Drejtori i televizionit humb jetën nga covid 19 në moshen 59 vjeçare

Lajme

Eskalon deputeti i Vetëvendosjes, ka fjalë të rënda për Richard Grenell

Lajme

Rastet e reja me COVID-19, janë nga këto komuna

Lajme

Shënohen edhe 14 viktima me koronavirus, kjo është mosha e tyre