Lajme

Më shumë se 1 milionë vota të numëruara, si bëhet ndarja e mandateve deri tani

KZAZ-të në të gjithë vendin kanë numëruar 3379 kuti votimi nga 5199 në total, ose më shumë se 1.3 milion fletë votimi, nga të cilat më shumë se 980 000 janë të vlefshme dhe 53 000 janë shpallur të pavlefshme.

Nga fletët e votimit të vlefshme, 479 000 ose 48.86 % janë për Partinë Socialiste; 385 000 ose 39.26% janë për PD dhe Aleancën për Ndryshim dhe 67 000 vota ose 6.85% janë për LSI-në.

Ndërkohë, 21 433vota ka marrë PSD. Votat e tjera që mbeten ndahen mes partive të tjera të vogla.

Postime të ngjajshme
Lajme

Milaim Zeka: Tomë Gashi e rrah gruan e tij

Lajme

Moti në Kosovë – parashikimi për pesë ditët e ardhshme

Lajme

Kimete Berisha i reagon ashpër të riut që nuk i duket e plotë liria e Kosovës pa lirinë e Palestinës

Lajme

Policia ndalon garën me automjete në Orlloviq, tre të arrestuar