Ekonomi

Me 25 shkurt do të mbahet ankandi i tretë për vitin 2021 i letrave me vlerë

Ministria e Financave njofton se më 25 shkurt 2021 do të mbahet ankandi i tretë për vitin 2021. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 15 milion euro.

Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (5 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, të interesuarit të kontaktojnë ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës.

Postime të ngjajshme
Ekonomi

Aeroporti Heathrow i Londrës, përmbylli vitin 2020 me një humbje prej 2 miliardë funte

EkonomiLajme

Guvernatori i BQK-së, qeveria e ardhshme duhet të ketë fokus zhvillimin ekonomik

Ekonomi

Banka e Shqipërisë, mbyllja e ekonomisë ndikon më shumë në punësimin

Ekonomi

Prodhimi industrial në BE, shenoi ulje me 8 përqind