Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Ekonomi dhe për të Drejtat e Njeriut

Komisioni për Ekonomi sot mban mbledhje.

Ora 10:00: takim me z.Skender Krasniqi, Oda e Afarizmit të Kosovës;
Ora 10:30: takim me z.Hysen Sogojeva, Oda e Hoteliersë dhe Turizmit e Kosovës; dhe,
Ora 11:00: takim me z.Selatin Kaçaniku, OJQ Konsumatori.

Vendi: N303 Koha: 10:00

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Diskutim lidhur me ankesat dhe propozim-vendimin e Avokatit të Popullit, lidhur
me zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit. I ftuar Avokati i Popullit, z.
Naim Qelaj.

Vendi: N302 Koha: 12:00

Postime të ngjajshme
Lajme

Kompania që transportoi kokainën dhe pronarët e saj

Lajme

A është çmimi arsyeja që Kosova ende nuk ka blerë asnjë vaksinë?

Lajme

Ndodhë në Kosovë: Vetura për pak sa nuk i shtyp publikun që shikonin garat

Lajme

Këta janë të arrestuarit në aksionin e sotëm ku u kapën 400 kg kokainë