Blic Plus

A e dini se piercingu në vesh është i rrezikshëm?

Piercing në tragus është një piercing i bërë në zgjatimin e kërcit të vogël të pranishëm në aurikul që shërben për të mbrojtur kanalin e veshti nga agjentët e jashtëm. Janë shumë në modë piercing në këtë zonë të veshit: zgjedhja e një bizhuterie…
Blic Plus

Shqiptarët bllokojnë aeroportin e Hamburgut me defa e krushqi

Shqiptarët kudo që jetojnë nuk i harrojnë traditat e tyre. Një video është shpërndarë në rrjetet sociale, gjegjësisht nga faqja “Nuset – Çiftet Shqiptare”, ku në video shihet se si një nuse pritet me defa Dasmorët e presin duke kënduar kur nusja arrin…
Blic Plus

Pse e qeshura bën mirë për shëndetin?

Shpesh thuhet se e qeshura bën mirë për shëndetin dhe se kushdo që buzëqesh jeton më mirë dhe më gjatë. Ide që përsëriten pothuajse automatikisht, por që shpesh, si gjithë fjalët e urta, fshehin një sfond të së vërtetës. Kjo gjë vlen edhe kur bëhet…