Blic Plus

Dëmet që ju shkakton përdorimi i telefonit para gjumit

Është diçka që pothuajse të gjithë e kanë integruar në rutinën e tyre ditore, dhe mund të themi se është një ves i tmerrshëm që mund të ndikojë mendjen dhe trupin tuaj në mënyrë të ndryshme. Cila është gjëja e fundit që bëni para se të flini? A…
Blic Plus

Cilat janë shenjat zodiake më besnike?

Janë shenjat zodiake më besnike, por nëse i tradhton, mori fund. Besnikëria për të gjithë ne, është një element shumë i rëndësishëm. Shenjat për të cilat do t’ju flasim janë më besniket por në të njëjtën kohë, ushqejnë një sens të fortë…
Blic Plus

Vdes krimineli famëkeq në moshën 74 vjeçare

Ivan Milat, vrasësi serik më famëkeq që vuante shtatë dënime të përjetshme, për vrasjen e shtatë personave, ka vdekur në moshën 74 vjeçare. Milat u diagnostikua me kancer në ezofag dhe në stomak në muajin maj të këtij viti. Ai ishte transferuar për trajtim…