Lajme

LDK-ja shpall fitore në këto komuna

“Përparim Rama është kryetar i ri i Prishtinës. Më lejoni të shpallë fitore edhe në Fushë-Kosovë, Viti, Junik dhe Dragash dhe po presim numërimin e votave të tjera”, është shprehur Abdixhiku.

Tutje, ai tha se Përparim Rama në Prishtinë do të shërbejë si kryetar për të gjithë.

“Në Prishtinë do të kujdestarojmë me këtë kujdes. Është arritje për kryeqytetin. Përparimi me ekipin e tij do të shërbejë si kryetar për të gjithë”, shtoi Abdixhiku.

Related posts
Lajme

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka komentuar deklaratën ironizuese të Shpend Ahmetit, në lidhje me borën

Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Lajme

Kjo është bomba 907 kg që u gjet sonte në Merdare

Lajme

Grushte, shqelma e kapje për flokë: Bëhen “llom” mes vete dy femra në Fushë Kosovë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *