Sport

Ky është drejtori i ri sportiv i FC Ferizajt

FC Ferizaj po vazhdon me organizimin e klubit, duke emëruar persona tjerë në pozitat drejtuese të klubit, shkruan Zeri.info.

Pas zgjedhjes së kryetarit të ri, klubi nga Ferizaj sot ka njoftuar për drejtorin e ri sportiv.

Në këtë pozitë është emëruar Agron Selmani, një ish-futbollist dhe trajner i Ferizajt.

Njoftimi i plotë nga FC Ferizaj (pa ndërhyrje):

“Bordi i klubit te futbollit Ferizaj ne mbledhjen e mbajtur te dates 05.06.2021 ka vendosur te perzgjedhet Agron Selmani drejtor sportiv i klubit!

Agron Selmani eshte i lindur me 1968 ne Ferizaj, shkollen fillore dhe te mesme e kreu ne qytetin e Prizrenit ndersa ne BiH – Sarajeve morri ngritje arsimore ne “Qendra per Edukimin e Trajnerve te futbollit- BIH” e licencuar nga shtepia e futbollit Europian UEFA.

Ai eshte ish futbollist i klubit te qytetit tone si dhe eshte trajner i çertifikuar me diplomat Uefa B, Uefa A dhe Uefa pro si dhe shume çertifikime te tjera nderkombetare!

Ai ka udhehequr poashtu edhe shume klube te tjera ne nivel vendi!”.

Agron Selmani Drejtor i ri i klubit tonë.
Bordi i klubit te futbollit Ferizaj ne mbledhjen e mbajtur te dates 05.06.2021 ka vendosur te perzgjedhet Agron Selmani drejtor sportiv i klubit!
Agron Selmani eshte i lindur me 1968 ne Ferizaj, shkollen fillore dhe te mesme e kreu ne qytetin e Prizrenit ndersa ne BiH – Sarajeve morri ngritje arsimore ne “Qendra per Edukimin e Trajnerve te futbollit- BIH” e licencuar nga shtepia e futbollit Europian UEFA.
Ai eshte ish futbollist i klubit te qytetit tone si dhe eshte trajner i çertifikuar me diplomat Uefa B, Uefa A dhe Uefa pro si dhe shume çertifikime te tjera nderkombetare!
Ai ka udhehequr poashtu edhe shume klube te tjera ne nivel vendi!

Postime të ngjajshme
Sport

Kodraliu largohet nga KEK-u

Sport

Prishtina me një mungesë të madhe për ndeshjen e nesërme në Ligën e Kampionëve

Sport

Nexhipi ‘transferon’ super futbollistin te Ballkani!

Sport

Ky futbollist njofton për largimin nga Arbëria