Lajme

Ky është heroi që i prishi koncertin Bregoviçit, kërkojnë ndihmë për t’a liruar nga policia!

I lus miq e dashamirë në përkrahjen e lirimit të menjëhershëm të Josif Gorrea që mbahet në Polici për rastin e ga*zit lot*ësjellës në Korçë.

Lus t’ë gjithë miq e dashamirë ta shikojme t’i ndihmojmë si me gjo*bë dhe me avokat.

Ai e kreu punën. Mos t’a lajmë në baltë.

#UneJamJosifGorrea

Shpërndarje

Postime të ngjajshme
Lajme

KEDS: Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

Lajme

Gastronomët kanë një njoftim për gjithë klientët

Lajme

U raportua se janë kthyer eshtrat e Ukshin Hoti, ja çfarë thotë djali i tij

Lajme

Këtyre moshave u takojnë 3 viktimat e sotme të COVID-19