Lajme

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mblidhet sot

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mblidhet sot për të zhvilluar mbledhjen e radhës.

Duke filluar nga ora 11:00, Kryesia e Kuvendit do të mblidhet në sallën C-301.

Në këtë mbledhje do të bëhen edhe përgatitjet për seancën e re plenare.

Rendi i ditës:

Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

Përgatitjet për Seancë të re plenare:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,

Ndryshimi dhe plotësimi i Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

Shqyrtimi i parë i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit nr. 04/L-123 të Procedurës Penale, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin Nr. 06/L -091.

Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.

Postime të ngjajshme
Lajme

Milaim Zeka: Tomë Gashi e rrah gruan e tij

Lajme

Moti në Kosovë – parashikimi për pesë ditët e ardhshme

Lajme

Kimete Berisha i reagon ashpër të riut që nuk i duket e plotë liria e Kosovës pa lirinë e Palestinës

Lajme

Policia ndalon garën me automjete në Orlloviq, tre të arrestuar