Ekonomi

Kosova as sivjet nuk mund ta sigurojë bukën nga rendimenti i grurit që ka marrë (VIDEO)

As sivjet vendi nuk mund ta sigurojë bukën nga rendimenti i grurit që ka marrë.

200 mijë ton sa janë korrur nga arrat, sipas ministrisë së bujqësisë, nuk plotësojnë as gjysmën e nevojave për qytetarët.

Kronikë nga Klan Kosova.

Postime të ngjajshme
EkonomiLajme

MKRS, ka certifikuar 120 të rinj në fushën e ndërmarrësisë

EkonomiLajme

Mbi 1 miliard dollarë investime për “Autostradën e Paqes”, hekurudhën dhe dhe Ski-Qendrën në Brezovicë

EkonomiLajme

Dështon zgjedhja e dy anëtarëve joekzekutivë të Bordit të BQK-së

EkonomiLajme

Premtohen 100 milionë dollarë investime në Kosovë