Lajme

Komisioni për të Drejtat e Njeriut mban mbledhje

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticionebsot mban mbledhje.

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës,

2. Takim në Komision me përfaqësuesit e Komisionit  qeveritar për njohjen e statusit të ish të dënuarve dhe ish të përndjekurve politikë, 

3. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar,

4. Shqyrtimi i Projektligjit për peticione, 

5. E ndryshme.
Vendi: N302 Koha: 10:00 

Postime të ngjajshme
Lajme

Kaq milionë euro dëmshpërblim po ia kërkon Burdushi shtetit

Lajme

Shpend Ahmeti njofton për bllokimin e kësaj rruge nesër

Lajme

KEDS paralajmëron qytetarët: Këto vende do të mbesin pa rrymë

Lajme

Rastet e reja me COVID-19, janë nga këto qytete