Lajme

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti mban mbledhje

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të martën mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 18.05.2021;
3. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë nr.06/09 datë 26.04.2021, për kryetar dhe anëtarë të Bordit të Autoritetit Rregullativ për Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP – me material shtesë;
4. Formimi i panelit për zhvillimin e procesit të intervistimit për zgjedhjen e “Drejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit” dhe “Kryesuesit të Komisionit Shqyrtues në Autoritetin Rregullator për Shërbimet e Ujit”;
5. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimi – AKP, për vitin 2020;
6. Të ndryshme.

Vendi: N10Koha: 10:00

Postime të ngjajshme
Lajme

Rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna

Lajme

Këto janë rastet e reja me koronavirus në Kosovë

Lajme

Kjo është mosha e personit që u vra sot në Gjilan

LajmeShow Bizz

Është shumë vite më i ri se Adriana, por sa vjet mbushi sot i dashuri i deputetes