Lajme

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Komisioni për Punë të Jashtme sot mban mbledhje

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtura me datë 20.04.2021;
3. Raportimi i Ministrit të Mbrojtjes z.Armend Mehaj;
4. Shqyrtimi i raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020;
5. Të ndryshme.

Vendi: N302 Koha: 09:00

Po ashtu sot mban mbedlhjeedhe Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë.

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me Zëvendëskryeministrin e parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog z. Besnik Bislimi lidhur me vizitën në Bruksel;
3. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 13 prill 2021;
4. Miratimi i fushëveprimit të komisionit;
5. Shqyrtimi i përfundimit nr. 08-P-007 lidhur me formimin e grupeve të miqësisë;
6. Të ndryshme.

Vendi: N204 Koha: 09:30

Postime të ngjajshme
Lajme

Detaje/ Si e plagosi dhëndrri mikun përgjatë kohës sa po udhëtonin bashkë

Lajme

Plagoset një person në Prishtinë, Policia jep detaje për rastin

Lajme

Presidentja Osmani emëron tetë anëtarë të KQZ-së

Lajme

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë