Lajme

Komisioni për bujqësi mban mbledhje

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:                                                      

1.    Miratimi i rendit të ditës ,
2.    Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më  29.9.2020,
3.    Raportimi i Ministrit të Infrastrukturës për marrëveshjet nga takimi i Washingtonit nga 4 shtatori 2020 për ndërtimin e akseve rrugore dhe hekurudhore,
4.    Të ndryshme
 
Vendi: N302 Koha: 13:00 

Postime të ngjajshme
Lajme

Jep dorëheqje drejtoresha e Klinikës së Pulmologjisë

Lajme

Çka dihet deri tash për avullimin e 2 milionë eurove?

Lajme

Këshilli i Sigurimit bën thirje: Dialogu të jetë konstruktiv

Lajme

IKSHPK, 1 mijë 770 numri i rasteve aktive