Lajme

Kjo komunë po prinë me numrin e votuesve që kanë dalë në zgjedhje

Nga këto të dhëna vërehet se komuna e Mamushës prinë me numrin më të madh të personave që kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për të votuar. 17,62 për qind apo 744 qytetarë. Ndërsa përqindja më e vogël është regjistruar në komunën e Rahovecit ku vetëm 4.01% e qytetarëve kanë dalur për të votuar.

Më poshtë gjeni të dhënat e KQZ-së për secilën komunë:

Podujevë 9,17%

Istog 7.28%

Klinë 5,26%

Vushtrri 6,59%

Prishtinë 9,17%

Obiliq 7,95%

Gllogovc 6,39%

Fushë Kosocë 9,59%

Kamenice 9,34%

Malishevë 7,35%

Gjakovë 6,09%

Rahovec 4,01%

Prizren 5,21%

Dragash 4,49%

Shtime 11,60%

Gjilan 7,05%

Viti 7,11%

Kllokot 13,81%

Kaçanik 7,34%

Mamushë 17,62%

Related posts
Lajme

Sallahu tregon pse nuk u takua me Hashim Thaçin e Kadri Veselin gjatë vizitës në Hagë

Lajme

A do të lehtësohen masat për festat e fundvitit?

LajmeShow Bizz

Pak orë pasi doli nga spitali, Adriana Matoshi bën një koment në rrjetet sociale

Lajme

Parashikimi i motit për këtë të mërkurë dhe të enjte, temperaturat zbresin nën zero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *