Lajme

Kjo është pasuria e Lumir Abdixhikut

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe deputeti i Kuvendit të Kosovës, Lumir Abdixhiku, ka deklaruar pasurinë e tij nëAgjencinë Kundër Korrupsion për vitin 2021.

Tek pasuria e paluajtshme, Abdixhiku ka deklaruar pasuri të përbashkët një shtëpi 214 metra katrorë, e blerë në vitin 2014 në vlerë prej 200 mijë euro.

Poashtu Abdixhiku ka deklaruar në AKK edhe një shtëpi me sipërfaqe 200 metra katrorë e trashëguar nga prindërit me vlerë 150 mijë euro, si dhe një tokë pune me sipërfaqe 1.5 hektar tokë të trashëguar nga prindërit, në vlerë 90 mijë euro.Te pasuria e paluajtshme Abdixhiku ka deklaruar veturë “Mercedes” të blerë me kredi në vitin 2019 me vlerë 25 mijë euro si pasuri të bashkëshortes.

Abdixhiku, ka deklaruar para të gatshme të mbajtura në bankën “NLB”, 8.531 euro dhe në bankën e njëjtë 41 dollarë. Ndërsa ai ka deklaruar edhe 1 mijë e 953 euro të bashkëshortes.

Abdixhiku ka deklaruar edhe detyrimet financiare. Në bankën “NLB” Abdixhiku ka paraqitur si detyrim financiar 36 mijë euro kredi të përbashkët për blerje të veturës dhe shpenzime të tjera.

Kurse në “NLB” në overdraft ka 6 mijë euro për një vit, shpenzime të jetesës

Postime të ngjajshme
Lajme

Parashikimi i motit për ditën e diel

Lajme

Përveç temperaturave të larta, Kosova në këto ditë do të zhytet edhe me pluhurin saharian

Lajme

Infektologu kosovar tregon se pse po infektohen të vaksinuarit kundër COVID-19

LajmeShow Bizz

Morena Taraku mesazh publik Edi Ramës! Me fjalë të ashpëra zbulon diçka që nuk e kemi ditur