Lajme

Kjo është mënyra se si do të votojnë qytetarët në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale

Raundi i dytë i zgjedhjeve lokale do të mbahet më 14 nëntor të këtij viti.

Të drejtën për të votuar do ta kenë të gjithë votuesit e komunave ku do të mbahet raundi i dytë i zgjedhjeve.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpërndarë një video në Facebook ku tregon edhe mënyrën se si do të votojnë qytetarët.

Për të mbrojtur fshehtësinë e votës, paloseni fletëvotimin para se të largoheni nga kabina dhe më pas vendoseni në kutinë e votimit.

Vendvotimet dhe lokacionet do të jenë të njëjtat, ashtu siç kanë qenë me 17 tetor 2021.

Të gjitha vendvotimet do të hapen në orën 07:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=432903128394409

Related posts
Lajme

Përparim Rama ia ofron Arben Vitisë postin e Drejtorit të Shëndetësisë

Lajme

Kjo është bomba 907 kg që u gjet sonte në Merdare

Lajme

Grushte, shqelma e kapje për flokë: Bëhen “llom” mes vete dy femra në Fushë Kosovë

Lajme

Kjo është gruaja më e kërkuar në Evropë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *