Lajme

Këto vende nuk do të kenë rrymë dy ditëve në vazhdim

KEDS ka njoftuar për zonat që do të përballen me mungesë të energjisë elektrike.

Sipas njoftimit të KEDS, do të punohen në rrjet për siguri të sistemit, përcjell Demokracia.com

Këto janë zonat që do përballen me mungesë të energjisë elektrike:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

Arsyeja: Bartja ngritja dhe premontimi I shtylleve te TM

3.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 53000007032, 033, 034, 035, 036, 037, 044, 049, 055 ) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rastavice e re(Tofaj, Vektor B, Rastavicë, Baballoq,

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të thyera, pastrim traseje ndërrimi i izolatoreve

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Partesh (kodi: 61066004) prej orës 11:00 deri ne ora 14:30

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta, Vrapqiqi .

Arsyeja: Shtrengimi i perqusve dhe kyqja e urave te TM

2.

TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

TS. 10/04kV Ceni Compani (kodi: 61066012696) prej orës 14:00 deri ne ora 14:30

Vendet: TS Ceni Compani

TS. 10/04kV Mulliri (kodi: 61066012697) prej orës 14:00 deri ne ora 14:30

Vendet: TS.Mulliri

Arsyeja: kalimi i TS nga LP Mulliri në LP Parteshit

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 70000104039040) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Vendet: Melenic.

Arsyeja: Kalimi rrjetit 10/0.4 KV nga shtyllat thyera ne te rejat

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Lagjeja ILIRIA (Kodi 62000006018) nga ora 08:00 deri në 11:00

Vendet: Lagjeja ILIRIA

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT.

23.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J35 Veterniku II (kodi: 19000035) prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga pergjate Magj. Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com, Pezho

Arsyeja: Rregullimit të ndërprerësit të fuqisë.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J39 Fabrika e kasetave (kodi: 19000039) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petroll .*

Arsyeja: Rregullimit të ndërprerësit të fuqisë

3

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madhë (Kodi 15018018) prej ores 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madhë .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ndërtesat Brejsë (Kodi 10012004) prej ores 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Miradi e Eperme (Kodi: 15018019) prej ores 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Udhëkryqi Kabllovik (Kodi 10012002) prej ores 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Anen e djathtë të Qytetit F.Kosovë .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

7.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti,Letanc te Rexha,Smajlovit,Bajqine ,Kerpimeh ,Rep, Pollate, Dvorisht, Sllatine, Reqice, Zhiti , Sylevice, Breze, Trnavice, Murgull, Zakut, Metehi, Doberdol.

Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (kodi 80080010) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja: Montim demontimi i shtyllave TM në degëzimin Qerim

Pejë

1.

NS 35/10 kV PEJA II do te ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni

23.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Komoran Kryqi i madh (Kodi: 16100005097) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Komoran Kryqi i madh.

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Blinda (Kodra e trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Për rreth Baki Auto servis…

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nëntokësor.

3.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS 10/04kV Ternav 1 Baki (Kodi: 14016003006 ) nga ora 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Ternav 1

TS 10/04kV Ternav-Kuletoll 3 (Kodi: 14016003008 ) nga ora 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Ternav-Kuletoll 3

Arsyeja: Punime ne 0.4 kV.

Ferizaj

1.

TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenicës(Kodi: 41048001) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmire.

Arsyeja: Shtrirja e bistekit 10(20) kV.

24.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Blinda (Kodra e trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Për rreth Baki Auto servis…

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nëntokësor.

2.

NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Komoran Kryqi i madh (Kodi: 16100005097) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Komoran Kryqi i madh.

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Postime të ngjajshme
Lajme

‘Amerika merr në dorë komplet situatën’

LajmeSport

Joshua - Usyk, këtu mund ta shikoni "LIVE" meçin!

Lajme

U mbajt mbledhja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës, ja për çfarë u diskutua

Lajme

Tragjike: Vetura del nga rruga dhe bie në lumë, një i vdekur dhe dy të lënduar